Kezdő oldal
Bemutatkozás, magunkról
Kertépítés, gyepesítés
Kertápolás, karbantartás
Fotó galériák
Öntöző rendszerek
Aktuális munkák a kertben
EMAIL küldése

Kapcsolat: Huszár Péter

Telefon: 
+36 - 70 - 289-0885

Email:

   cseppkertek@gmail.com

Impresszum


Szolgáltató: Huszár Péter Egyéni vállalkozó 

Székhely:     H 1165 Budapest, Papír utca  38

Felelős vezető: 

Huszár Péter  Tel :  +36 70 289 0885 

Cégjegyzékszám:  3514299
Adószám:     67131411-2-42   

JOGI NYILATKOZAT

  1. Ez a WEB oldal nem kér be Öntől adatokat.

  2. A WEB oldal nem küld Önnek kéretlen EMAIL-eket.

  3. A WEB oldalon található EMAIL címre küldött információkat, - önkéntes adatszolgáltatás keretében rendelkezésére bocsátott személyes adatokat - bizalmasan kezeli, kizárólag az egyes Felhasználók azonosításához, illetve a szolgáltatás teljesítéséhez, a sikeres teljesítéshez szükséges mértékben használja fel.

  4. Kijelentjük, hogy a Weboldalon (EMAILban) megszerzett adatokat a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak megfelelően kezeljük, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseire.

  5. A Felhasználó által szolgáltatott adatokat biztonságosan őrzizzük, valamint óvintézkedéseket teszünk a Felhasználó személyes adatainak védelme, illetve elvesztésének, illetéktelen felhasználásának vagy módosításának megakadályozása érdekében.

  6. Ez a WEB oldal NEM használ COOKI-kat : (anonim látogatás azonosítókat)

Szerzői jog

A WEB oldalon, található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom, (védjegyoltalom) alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása vagy használata kizárólag az üzemeltető (tulajdonos) kifejezett, és erre vonatkozó írásbeli engedélyével lehetséges.